Terug van op reis geweest: RonReizen

Deel

Gekopieerd

Vandaag start TV-programma Ron Reizen om 16.30 uur met een nieuw seizoen op RTL4 en wij zijn trots programmapartner. Ron Reizen is ook aanwezig op Vakantiebeurs met een eigen stand én je kunt de Ron Reizen Route volgen, waarmee je in contact kunt komen met diverse deelnemer uit het TV-programma. Leuk nieuwtje, na 9 afleveringen zal er op zondag 21 januari een speciale slotaflevering vanaf Vakantiebeurs zijn.

 

Vandaag gaat de aflevering over Bolzano in Zuid-Tirol, de kerstmarkt in Zagreb en de bergen van Tignes. Ga je kijken?

Nieuw tv-seizoen, gloednieuwe RonReizen! Naamgever Ron Peereboom Voller en presentator Bert Kuizenga krijgen in dit derde seizoen van RonReizen versterking van programmamaker en presentator Linda Geerdink en van Bert Romani, voormalig commercieel directeur Nederlandse Ski Vereniging. De crews zijn terug van op reis geweest, opgeladen voor een vers seizoen. RonReizen, het programma voor reislustige veertigplussers, is vanaf zondag 19 november tien weken lang om 16.30 uur te zien bij RTL 4.

 

Verrassend veelzijdig Verenigde Staten en Oostenrijk

In de openingsaflevering bezoekt Ron Bolzano in Zuid-Tirol, struint Bert Kuizenga over de kerstmarkt in Zagreb en suist Bert Romani de bergen af in Tignes, zelfs in mei nog een sneeuwzekere bestemming. Linda maakt haar opwachting in de tweede aflevering in Turkije, waar ze Izmir en het achterland ontdekt. Bert Kuizenga doet in die aflevering tijdens een cruise met Holland America Line door de Baltische Staten en Scandinavië onder meer Riga aan. En Ron verkent cultureel en culinair Salzburg. Daarnaast staan trips naar de Verenigde Staten – Portland in Oregon en Minnesota – op het reisprogramma, beleven we avonturen in Griekenland en blijkt Oostenrijk verrassend veelzijdig met de bergmeren in de zomer.

 

Tips waar je echt iets aan hebt

Naar het noorden van Spanje, waar we de rivier de Ebro volgen, en dan bij die schitterende waterval in Castylla y Leon een wandeling omhoog naar dat dorpje voor dat kleine kroegje met lokale tapas. Of bij de Wolfgangsee in Oostenrijk op een zonnige dag ontdekken dat je ook spontaan kunt paragliden als de instructeur tijd heeft voor die duovlucht. Dat je lekker kunt eten in Essen, dat snappen wij ook wel, maar waar dan precies? Dit is, in de kern, waar RonReizen voor staat; naast informatie vooral inspiratie en praktische tips.

 

Ron, Bert, Linda… en Bert

Bij al die trips, soms ook gelijktijdig, konden Ron Peereboom Voller en Bert Kuizenga wel wat extra reisleiders in beeld gebruiken. Programmamaker Linda Geerdink, ex-NCRV, presenteert bij Omroep Gelderland ook Linda breek UIT!. Bert Romani, voormalig hoofdredacteur Ski Magazine, surfer en fietsspecialist, is helemaal happy in de bergen.

 

RonReizen en Vakantiebeurs

RonReizen is gestaag gegroeid tot compleet multimediaplatform. Naast de op 23 november verschijnende zesde editie van het magazine worden ze steeds sterker online. Op ronreizen.nl bieden ze het hele jaar door informatie en inspiratie voor reislustige veertigplussers. Het goede nieuws is: ze groeien gestaag! Op televisie zelfs van 6 naar 10 afleveringen. Na 9 afleveringen volgt op 21 januari een speciale slotaflevering vanaf de Vakantiebeurs in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht – van 11 tot 14 januari – en dit tv-seizoen 1 van de 4 programmapartners van RonReizen. Sunny Cars, Holland America Line en Nissan zijn de drie andere partners.

Gerelateerde artikelen