Vakantiebeurs en RonReizen bundelen krachten

Deel

Gekopieerd

Vakantiebeurs en RonReizen, het tv-programma op RTL 4 en Videoland voor de reislustige 40-plusser, bundelen hun krachten in een gloednieuw partnership. Vanaf 19 november 2023 worden tien afleveringen van het populaire reisprogramma mede mogelijk gemaakt door de Vakantiebeurs.

In een bijzondere slotaflevering op 21 januari 2024 staat de ‘RonReizen Vakantiebeurs Special’ in het teken van reistrends en mooie bestemmingen in unieke combi-pakketten. Tijdens de Vakantiebeurs is RonReizen met een eigen tv-studio aanwezig waar bezoekers de presentatoren – Bert Kuizenga, Linda Geerdink, Bert Romani en Ron Peereboom Voller – kunnen ontmoeten. De Vakantiebeurs vindt plaats van 11 tot en met 14 januari 2024 in Koninklijke Jaarbeurs.

Fotograaf: MichielTon.com

Reisexpert Ron Peereboom Voller

RonReizen.nl bestaat sinds het najaar van 2018. Naamgever en reisexpert Ron Peereboom Voller miste in het digitale landschap een platform waar je als ‘oudere’ reiziger aan informatie komt. Met uitgeverij en mediaproducent FC Klap werd de site gelanceerd, al snel gevolgd door social media, een magazine en een YouTube-kanaal. Sinds 2021 is de tv-serie RonReizen op RTL4 te zien waarin de presentatoren ervaringen delen op bijzondere bestemmingen in binnen- en buitenland.

Voor deelnemers aan de Vakantiebeurs zijn door RonReizen en de Vakantiebeurs aantrekkelijke mediapakketten samengesteld. Niet alleen voor de intussen negen RTL4-uitzendingen, maar ook voor de tiende slotaflevering, de RonReizen Vakantiebeurs Special.

Gerelateerde artikelen