Jubileumeditie

50 jaar vakantievoorpret

De Vakantiebeurs viert haar vijftigste verjaardag in 2020! We pakken flink uit deze editie met nog meer feestelijkheden, optredens van grote artiesten en natuurlijk een terugblik op 50 jaar Vakantiebeurs.

Een recent nieuwsoverzicht vind je hier

 

Persaccreditatie

 Persaccreditatie voor zowel de consumentendagen van Vakantiebeurs 2020 (16 tot en met 19 januari) als Vakantiebeurs Vakdag (15 januari) vraag je aan door onderstaand persaccreditatieformulier in te vullen. 

Let op: persaccreditatie is bestemd voor redactionele mediavertegenwoordigers, niet voor vertegenwoordigers van sales en marketing. Voor een kosteloos zakelijk beursbezoek op de Vakantiebeurs Vakdag graag aanmelden via de vakdag website.

Praktische informatie

De Vakantiebeurs vindt plaats van donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020 in Jaarbeurs, Utrecht. Woensdag 15  januari is de beurs geopend voor vakbezoek en pers. Voorafgaand aan de vakdag vindt op dinsdag 14 januari het Travel Congress plaats.

Telefoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Versteeg.

+31(0)6 22 33 52 76

E-mail

Je kunt je vraag ook mailen
Je ontvangt dan binnen twee
werkdagen een reactie van ons.

martin.versteeg@jaarbeurs.nl

Formulier

Stel je vraag via het algemene contactformulier.
Je ontvangt dan binnen één
werkdag een reactie van ons.

Contact

Ontmoet de reisprofessional

Vakdag /
b2b lounge

In 2020 is er wederom één Vakdag. De woensdag 15 januari is dan uitsluitend voor reisprofessionals onder elkaar. Van donderdag 16 tot en met zondag 19 januari is de Vakantiebeurs geopend voor consumenten.

kennis vergaren

Travel congress

Voorafgaand aan de beurs is er op dinsdag 14 januari het Vakantiebeurs Travel Congress. Een kennisevent voor de reisprofessionals en vakbezoekers in de reiswereld. Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken staan centraal.

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

Partners van Vakantiebeurs

Tickets