Header background image

Travel Trade Day

Richt jouw reisorganisatie zich (voornamelijk) op de zakelijke markt? Ook dan ben je bij Vakantiebeurs aan het juiste adres. Op woensdag 10 januari 2024 trappen we Vakantiebeurs officieel af met Travel Trade Day. Tijdens deze B2B-dagen komen reisprofessionals samen om te netwerken, geïnspireerd te raken én om zaken te doen. Hieronder vind je een greep uit de B2B-mogelijkheden.

Fotograaf: MichielTon.com
Fotograaf: MichielTon.com

Hoofdsponsor B2B-zone

Wil je meer naamsbekendheid genereren? Als hoofdsponsor van de B2B-zone ben je volop in beeld. Het sponsorschap bestaat uit een eigen B2B trade unit, naamgeving van de zone en branding van de zone in jouw stijl of thema. Tevens wordt jouw organisatie vermeld in de communicatie omtrent de B2B-zone voorafgaand, tijdens en na het event.

De B2B-zone is alleen geopend op woensdag 10 januari en is uitsluitend toegankelijk voor Travel Trade Day bezoekers en exposanten.

B2B trade unit

Presenteer jouw organisatie, dienst of product aan reisprofessionals met een kleine stand in de B2B-zone. Meer informatie over de trade units vind je hier.

Theatersessies

Profileer jouw organisatie als kennispartner voor reisprofessionals tijdens een presentatie in een van de theaters. Verzorg een lezing over de laatste trends en ontwikkelingen in de reisbranche, of geef een presentatie over een nieuwe bestemming. Informeer daarnaast bij onze accountmanagers naar de mogelijkheden voor het online beschikbaar stellen van jouw presentatie.

Vakantiebeurs Travel Congress

Meer weten?

Natuurlijk zijn er vele maatwerkopties denkbaar. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Registreren
Contact