Header background image

Columbus Travel Magazine

logo Columbus Travel Magazine

Met Columbus maak je de mooiste reizen weg van de massa. Dit zijn ontdekkingsreizen. Ze stellen je in staat om nieuwe werelden vol vreemde landschappen, culturen en denkbeelden te doorgronden. Maar óók om een stukje van jezelf te (her)ontdekken.

Columbus is je trouwe reisgenoot op deze ontdekkingstocht. Een goede vriend die je helpt om alles te ervaren wat het leven en deze wereld mooi maakt, maar het ook niet nalaat om kritisch te zijn. Hoe verandert de wereld? Hoe kunnen we onszelf blijven uitdagen?

Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke ervaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen.

Voor zijn reportages werkt Columbus zoveel mogelijk samen met lokale reisorganisaties, ondernemers en experts. Alle activiteiten en accommodaties die Columbus aanraadt zijn persoonlijk en met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Hierdoor kun jij met een gerust hart in het spoor van Columbus treden.

https://www.columbusmagazine.nl

Standnummer: 07.F088


Aanbieders van reisaccessoires, kleding & reisgidsen / overig, Media, Afrika, Azië, Europa, Midden Oosten, Noord Amerika, Noord Europa, Scandinavië, Zuid Amerika, Zuid Europa, Zuidelijk Afrika,

Neem contact op
    Registreren
    Tickets