Header background image

VISITWallonia.be

logo VISITWallonia.be

VISITWallonia.be promoot en informeert u over het zuiden van België, de Ardennen en de Waalse steden op de Nederlandse markt. Op stand vertegenwoordigen wij samen met toeristische Waalse partners gezellige steden, belangrijke attracties en accommodaties, kunst, cultuur, erfgoed, gastronomie, muziek, folklore, flora, fauna, wandel-, fiets-, trektochten, ontspanning, etc.
België blijft een van de belangrijkste vakantielanden voor de Nederlanders. De grens over en men is in het leukste en lekkerste dichtbij gelegen buitenland. Buitengewoon, verrassend dichtbij en toch helemaal anders. Geniet in elk seizoen van de ontelbare charmes van onze regio.
Lekker shoppen in de Waalse cultuursteden. Ervaar zelf de gemoedelijke sfeer van het gebied en slaap sfeervol in charmehotels, kasteeltjes, bed & breakfasts, in vakantiehuizen in dorpjes of op campings.
Wakker worden tussen de ritselende blaadjes van de bomen, overnachten in een boomhut, woonwagen, voormalig douanegebouw, oude molen, in een luchtbel…., ontbijten in een voormalig schoollokaal. Originele, bijzondere bezienswaardigheden; zulke plekken maken een vakantie extra onvergetelijk.
Voor fietsers zijn er veel vlakke RAVeLroutes, nieuwe knooppuntennetwerken en mountainbikeroutes. De bekroonde fietsroute de Vennbahn, 125 km, ligt in het Duitstalige gebied van België. De Maasfietsroute is populair. Met de Unesco-fietsroute ontdekt men de culturele en historische rijkdommen van Wallonië. In elf etappes fietst men langs het mooiste erfgoed waaronder veel Unesco-parels. De streek Wallonie Picarde, op weg naar Tournai, is een netwerk met 1600 km fietsroutes en ook in de Famenne, hartje Ardennen en in de provincie Waals-Brabant zijn uitgebreide netwerken. Overal zijn fietsen en e-bikes te huur, steeds meer hotels, gîtes en b&b’s sluiten zich aan bij de organisatie ‘Bienvenue vélo-Fiets welkom’.

Nieuw is onze VISITWallonia Pass, een kortingspas/app voor iedereen. Te installeren op een smartphone en vervolgens profiteren van voordeeltarieven en speciale aanbiedingen voor het bezoeken van attracties, musea en andere toeristische activiteiten, maar ook korting bij het boeken van accommodaties in Wallonië. De pas is gratis, voor iedereen beschikbaar en kan onbeperkt worden gebruikt.

https://visitwallonia.be/nl

Standnummer: 10.B038


Benelux, Europa, België,

Neem contact op
    Registreren
    Tickets