Header background image

Kids Vakantiegids Awardshow

Voor de vijftiende keer slaan Kids Vakantiegids en Vakantiebeurs de handen ineen voor de Kids Vakantiegids Awards. Welke reisorganisaties bieden het ultieme gezinsaanbod? Welke vakanties zijn het meest geliefd onder families? En welke vakantiemascotte verovert het hart van kinderen? Je kunt nu jouw stem laten horen. Het is tijd om te bepalen wie er op 14 januari 2024 de felbegeerde Kids Vakantiegids Awards in ontvangst mogen nemen. Mis deze feestelijke jubileumeditie niet op het Dutch Travel Week Festival podium in hal 10 op de Vakantiebeurs, gepresenteerd door De Bellinga’s, samen met de Kids Vakantiegids Detectives.

Feestelijke jubileumeditie

Voor het 15-jarig jubileum van de Kids Vakantiegids Awards pakken Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs groots uit. Op zondagmiddag 14 januari wordt het splinternieuwe Dutch Travel Week Festival in hal 10 dé ontmoetingsplaats voor gezinnen. Verwacht een kleurrijke parade van vrolijke mascottes, swingende discohits voor de kleintjes, indrukwekkende mascotteshows en optredens van De Bellinga’s – bekend van het YouTube-kanaal De Bellinga’s en de bioscoopfilm “De Bellinga’s: Vakantie op Stelten”. Het hoogtepunt van de middag? De betoverende onthulling van de felbegeerde Kids Vakantiegids Awards 2024, gepresenteerd door De Bellinga’s begeleid door het enthousiaste team van Kids Vakantiegids Detectives!

De verkiezing

De Kids Vakantiegids Awards 2024 vieren reisorganisaties die het beste aanbod hebben voor gezinnen, de meest geliefde familievakanties en de populairste vakantiemascotte. In de verkiezing voor de meest kindvriendelijke reisorganisaties worden partners van Kids Vakantiegids genomineerd in de volgende categorieën: Allround – Actieve vakanties – Baby vakanties – Familiehotels – Kamperen – Kidsclub vakanties – Vakantieparken – Wintersport

De verkiezing voor de populairste familievakanties is onderverdeeld in de accommodatietypen familiehotels, vakantieparken en campings. Per accommodatietype wordt er een award uitgereikt in de volgende categorieën: Aquapark – Zwemparadijs – Speeltuin – Kidsclub – Pretpark. In iedere categorie zijn zes vakanties genomineerd op basis van populariteit op Kidsvakantiegids.nl.

Tenslotte wordt de leukste en populairste vakantiemascotte onderscheiden met de Kids Vakantiegids Mascotte Award.

Het publiek kiest

Met de genomineerden bekend, ligt de beslissing nu in jullie handen. Tot en met 27 december hebben zowel kinderen als ouders de kans om hun stem uit te brengen op de Kids Vakantiegids Awards website. Jouw stem betekent niet alleen een steun voor je favoriet, maar ook een kans om te winnen! Prachtige prijzen liggen in het verschiet, waaronder een Nintendo Switch Lite met Mario Kart 8 Deluxe, entreekaarten voor de Vakantiebeurs, en een Intertoys cadeaukaart ter waarde van €10,-. Laat je stem horen en maak kans op deze fantastische prijzen!

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets