Header background image

Kids Vakantiegids Meet & Greet

Op zaterdag 13 januari staat er een uniek evenement op de planning: de Kids Vakantiegids Meet & Greet. Dit is dé kans om je pluizige vriendjes persoonlijk te ontmoeten en misschien zelfs een knuffel te bemachtigen! De Kids Vakantiegids Meet & Greet vindt plaats tussen 11:00 en 15:30 uur in hal 11, bij de gezellige meetinglounge op de Vakantiebeurs. Hieronder vind je een lijst van de mascottes die aanwezig zullen zijn. Ben jij ook van de partij?

Wizzl

Wizzl, de vrolijke mascotte van Strandpark De Zeeuwse Kust, is een liefhebber van gezelligheid en het maken van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Ook hij is van de partij tijdens de Kids Vakantiegids Meet & Greet! Zijn enthousiasme voor knutselen en dansen maakt hem perfect geschikt voor een dag vol plezier. Kom langs tijdens de Meet & Greet en ontdek de gezellige wereld van Wizzl! Misschien kun je zelfs een stoere selfie scoren met deze zeehond.

Bollo

De geliefde mascotte Bollo van Landal GreenParks schuift ook aan bij de Kids Vakantiegids Meet & Greet. Deze vriendelijke beer is gek op knuffelen en spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Maak je klaar voor een beregezellige ontmoeting met Bollo en laat je betoveren door zijn vrolijke aanwezigheid.

Pallie

Pallie, de blauwe olifant en enthousiaste mascotte van Camping de Pallegarste, komt ook gezellig naar de Kids Vakantiegids Meet & Greet! Pallie staat bekend als een echte party animal en is er tijdens de Meet & Greets klaar voor om samen met de kinderen te dansen en plezier te maken. Verwacht een bruisende ontmoeting met Pallie, de olifant die van elk moment een feest maakt!

Yzzy

Ook Yzzy, de knuffelbare koala-mascotte van Zafiro Hotels, is aanwezig bij de Kids Vakantiegids Meet & Greet. Hij is klaar om alle avonturiers te ontmoeten. Yzzy, geboren en getogen in het uitgestrekte Australië, brengt die ontspannen Australische vibes met zich mee. Vergeet niet je camera mee te nemen, want dit wordt een geweldige kans om die onvergetelijke foto met Yzzy te maken.

Kids Vakantiegids Awards 2024

Wil je nog meer leuke mascottes ontmoeten? Kom dan naar de Kids Vakantiegids Awards op zondag 14 januari. Hier kun je kennismaken met nog meer pluizige vriendjes. In hal 10 van het Dutch Travel Week festival is het op zondag één groot feest. De 15e editie van de Kids Vakantiegids Awards wordt dan gepresenteerd, door niemand minder dan De Bellinga’s en de Kids Vakantiegids Detectives. Het feest begint met een gezellige mascotteparade over de Vakantiebeurs, gevolgd door leuke mascotteshows en de spannende uitreiking van onder andere de Kids VakantieMascotte Award. Tot en met 28 december kun je hier nog stemmen op jouw favoriete mascotte. Het belooft super gezellig te worden!

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets