Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onbezorgd op vakantie in zuidelijk Afrika

12 januari @ 12:15 - 12:45

ZaZoe Xperience: voor jouw droomrondreis door zuidelijk Afrika

Zonsondergangen, de geluiden van de bush, goed gezelschap, een knapperend houtvuur en heerlijk eten en drinken… dat is hoe een perfecte dag in Afrika eindigt. Wat als je die droomdag elke dag kunt beleven tijdens een pracht rondreis in zuidelijk Afrika? Beeld je in: overnachten op onverwachte plekken, mensen van andere culturen ontmoeten, wilde dieren spotten, ademloos landschappen bewonderen en genieten van de lokale gebruiken.

Daar begint het gedoe:
Het enige probleem is het gedoe dat voorafgaat aan jouw Afrikaanse droomreis. Waar te beginnen met het plannen? Welke route is het mooist? Welke wegen zijn begaanbaar met je huurauto? Waar zijn de wilde dieren? En dat is nog maar het begin van de puzzel om jouw droomvakantie samen te stellen. Zie je dat nog niet allemaal voor je?

Lokale deskundigheid en persoonlijke service:
Wij wel; wij zien het al helemaal voor ons. Even voorstellen: ZaZoe Xperience, met ruim 18 jaar ervaring in Zuid-Afrika, Botswana, Zambia, eSwatini en Zimbabwe, kent zuidelijk Afrika als geen ander. Wij nemen al het uitzoekwerk en het gedoe over. Als jij je wensen en plannen kunt aangeven, zien wij jouw droomreis al voor ons. We organiseren dan niet alleen die mooie vakantie, maar zijn ter plaatse ook je persoonlijke chauffeur, routeplanner, pratende reisgids, ranger of bushkok. Wij ontzorgen, jij geniet en ontspant. Tijdens een comfortabele of luxe maatwerk rondreis van ZaZoe Xperience, voor 2 personen of meer.

(Verre reizen)

Gegevens

Datum:
12 januari
Tijd:
12:15 - 12:45

Organisator

ZaZoe Xperience

Locatie

Afrika Theater
Registreren
Tickets